HOME PORTRET REPORTAGES ORANJEVERENIGING NATUUR-VAKANTIE ZOMERFESTIVAL STEDEN
Links en  "Wie ben ik"
  Contact formulier

Er zijn een aantal sites (links) welke ik graag onder de aandacht wil brengen.

 
Ik ben gepensioneerd.
     En zo burgerlijk als wat:
-Ambtenaar (40j) TUDelft-
-Getrouwd (49 j)-
-Eigen huis-
-Fordje-
-Gek van fotografie-
-Zoon en dochter-
-Kleinzonen en kleindochter-
Fotografie  
Strobist fotografie  Digitale fotografie tips
Tabel scherptediepte Berekening voor scherptediepte van lenzen
Raym fotografie Algemene informatie over fotografie o.a. HDR
Photozone Test en review van Lenzen
PhotoFacts(TIP) Informatief met brede opzet over Fotografie
Evenementen
Renée Turion o.a.Interactieve netwerkevents, Food la Route
Kraaienrit Een evenement voor gehandicapten.
PC  
Gratis cursussen Ruim aanbod van gratis PC cursussen
Digital-DenHaag Computer Hobby Club
 Ik fotografeer met Canon camera's: 7D en  6D, De laatste heeft een "Full frame   beeldchip". Dit maakt o.a. grote afdrukken mogelijk. Ik gebruik IS (stabilisatie) objectieven:  50, 15-85,  24-105,  70-200mm
Ik ben circa 40 jaar werkzaam geweest als elektrotechnicus aan de TUDelft. Mijn werkzaamheden bestonden uit het ontwerpen en bouwen van experimentele opstellingen v.w.b. het elektrotechnisch deel. Dat kon een klusje zijn maar ook een klus van maanden of  'n jaar. Mijn voorliefde voor fotografie ontstond als Dienstplichtig Militair. De Welzijnszorg had een  "Donkere Kamer" beschikbaar. Na mijn diensttijd begon ik al gauw een eigen "DOKA" met een kleine studio. Dit waren  een 3 tal statieflampen met zelf gebouwde dimmers. Ik bezit nu een studio flitsinstallatie. De portret foto's, op mijn site, zijn met deze flitsinstallatie gemaakt. Een andere hobby is mijn PC, o.a. is de digitale fotografie bij uitstek te combineren met fotobewerking programma's.
Als vrijwilliger ben ik actief  bij de stichting "IPSEdeBRUGGGEN" (zorg voor gehandicapten). De laatste jaren ben ik werkzaam bij de dagbesteding  "de Ruimte Delft", afdeling Repro. Ook daar is mijn job "gefocust" op mijn Camera.
Fotografie is mijn passie en ik zie daar een uitdaging in. Een van de onderdelen is portretfotografie, hiervoor gebruik ik o.a. een (mobiele) Studio flitsinstallatie. Ik maak graag reportages en woon in de gemeente "Pijnacker-Nootdorp", onder de rook van Den Haag. Enkele evenementen zijn: Kraaienrit, Wielerronde Nootdorp  en Food la Route. Fotograferen is mijn hobby, soms zijn hier wat kosten aan verbonden.
Digitale foto's van mijn website zijn in het algemeen gratis,  behoudens die portretfoto's van modellen, dit i.v.m. privacy
Leuk dat je de moeite nam om mij te leren kennen